Мезета и сирена

Бански старец - (50 гр.) 4.00 лв
 
Биволска луканка - (50 гр.) 4.20 лв
 
Филе елена - (50 гр.) 4.00 лв
 
Телешка пастърма - (50 гр.) 4.50 лв
 
Телешки суджук - (50 гр.) 4.00 лв
 

Сирена от нашата мандра "ЕКО БАЛКАН"

 

 
Краве сирене - (100 гр.) 3.50 лв
 
Овче сирене - (100 гр.) 3.60 лв
 
Козе сирене - (100 гр.) 3.40 лв
 
Кашкавал - (100 гр.) 3.60 лв